| Şu an ne düşünüyorsunuz? | |
|
+14Valerian Delacroix Flora J.Gallagher Holden Morrisey Caulfield Valérie Vacher Jefree Chopin London Chatterley Britannia Foxworth Lambri Petrovna Aurelio du Pré Amarantha Laraine Hyde Achille Rain Nastka Pierrot Nikkiel Machen Caine Delacroix 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tyler Danielle Rochester Öğrenci/Dayshire Koleji
Mesaj Sayısı : 858 Kayıt tarihi : 12/06/10 Nerden : I'm lonely so lonely can I come home with you?
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 9:09 pm | |
| Sigmund da istemsiz olarak soğuyabilir sonuçta Nikola nın en çok etkilendiği yanı uçup gidiyor ve çevrede ki diğer çocuklardan farkı kalmıyor. | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 9:20 pm | |
| Peki Sigmund'a göre masumiyet tam olarak nedir? XD Nikola'nın şahsından ziyade masum oluşunu seviyorsa bu gerçek bir aşk mı ona göre? Yani benim açımdan sevdiği insan böyle kandırılıp bağımlı olsa ondan soğumak yerine eskisi gibi düzeltmek için daha çok çabalaması gerekmez mi? o.o | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 858 Kayıt tarihi : 12/06/10 Nerden : I'm lonely so lonely can I come home with you?
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 9:26 pm | |
| şöyle söyleyeyim Nikola ya verdiği değer azalmaz ama eskisi kadar aşık ta olmaz çünkü en sevdiği parçası uçup gidiyor ve düzelse bile eskisi kadar masum kalmayacak elinde olmadan duygusal manada soğuyacaktır. | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 9:30 pm | |
| Hmm anladım, tabi bunlar Sigmund'un hisleri sonuçta XD | |
|
| |
Nikola Earnshaw
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? C.tesi Eyl. 25, 2010 1:41 pm | |
| Of Pierrot, beni öldürmeden peşimi bırakmayacaksın sanırım -_- Sigmund da haklı tabi, ne diye gençliğinin en güzel çağında, hayatı gayet yolundayken kafayı bozmuş biriyle uğraşmaya başlasın ki, direk terketse bile kimse bir şey diyemez. | |
|
| |
Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 2:57 pm | |
| Nikoal öyle bir etki yaratıyor ki, kola bile içse masumiyetini kaybedebilir o.o Ama anlamadığım şey, kendine ilk yardım elini uzatan adama vermiş zaten neresinde masumiyet arıyorsunuz ki :O
| |
|
| |
Aurelio du Pré
Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 19/02/10 Yaş : 34 Nerden : Nikki nerede ben orada
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Ptsi Eyl. 27, 2010 11:57 pm | |
| Orasını sorma bence Rain o.o Neyse, Romeo'nun resimler süper çıkmış, eminim herkes senin poponu beğenecektir ehehe. Şimdi sitelere dağıtmalıyım Ben asıl Viviansız hayat çok monotonlaştı sanki diye düşünüyordum ama kız RPlerime de saldırabilir, sustum. | |
|
| |
Nikola Earnshaw
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Salı Ekim 05, 2010 2:14 pm | |
| Umarım oyunu yeniden indirmem gerekmez. Umarım sadece eksik gücellemem kalmıştır. Formatlardan nefret ediyorum. | |
|
| |
Aurelio du Pré
Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 19/02/10 Yaş : 34 Nerden : Nikki nerede ben orada
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Çarş. Ekim 06, 2010 8:04 pm | |
| Canım o kadar sıkılıyor ki Pierrot'un tehidlterini bile dinleyebilirim şu an T____________T | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Perş. Kas. 18, 2010 8:55 pm | |
| heyecan verici birşeyler beklerken slipli duke resimlerine maruz kaldım T_T Çok moralim bozuldu T_T | |
|
| |
| Şu an ne düşünüyorsunuz? | |
|