| Şu an ne düşünüyorsunuz? | |
|
+14Valerian Delacroix Flora J.Gallagher Holden Morrisey Caulfield Valérie Vacher Jefree Chopin London Chatterley Britannia Foxworth Lambri Petrovna Aurelio du Pré Amarantha Laraine Hyde Achille Rain Nastka Pierrot Nikkiel Machen Caine Delacroix 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 4:40 pm | |
| Aslında demek istediğim direk hentai ile ilgileniyorum değildi, sadece bay bayan çiftler kurmak istiyordum o.o Bıraktım dediğim şey ise cici yaoi çiftleri, hardcore falan bırakmam. Ama mevzusu hoşuma giden dramatik çiftleri de oynatabilirim | |
|
| |
Tyler Danielle Rochester Öğrenci/Dayshire Koleji
Mesaj Sayısı : 858 Kayıt tarihi : 12/06/10 Nerden : I'm lonely so lonely can I come home with you?
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 4:51 pm | |
| Dramatik olmayan çift mi var zaten bir sigmund la nikola normal diğerlerinin hepsi ya saldırıya uğramış ya da kırıtık XDhepsinin geçmişinde bir problem var | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 7:17 pm | |
| Evet bu yüzden dramalarını seviyorum lol Ve bu devam etmeli hep *-* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 858 Kayıt tarihi : 12/06/10 Nerden : I'm lonely so lonely can I come home with you?
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 7:25 pm | |
| lol anlıyorum seni ama uke açısından çok yıkıcı olduğunu söyleyebilirim | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 7:35 pm | |
| Farkındayım, zaten en hoş kısmı da bu o.o Nikola için çok trajik bir gelecek planlarım var bwhaha *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 7:39 pm | |
| Ne gibi O.o sigmuns un pek hoşuna gitmeyebilir lol | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 7:51 pm | |
| Sanırım annesi ve kardeşi ölebilir o.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 7:53 pm | |
| | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 7:55 pm | |
| Evet o.o bunu kaldıramaz, kesin tüm dengesi bozulur lol Belki sonra kötü arkadaşlar edinir o.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 7:57 pm | |
| O.O o.o fazla coşma yaa o olduğu gibi masum kalsın O.o hem koskoca sigmund u var yanında arkadaşlara gelene kadar | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 7:59 pm | |
| Kötü arkadaş dediysem sevgili manasında değil o.o Sigara, alkol belki uyuyşturucu o.o Tabi bunun üzerinde biraz uğraşmalıyım şıp diye olacak değil | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 8:02 pm | |
| diyorum ya bulaşmasın onlara masum kalsın o T_T | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 8:04 pm | |
| Niye ki, sıkılmadınız mı hep aynılar o.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 8:06 pm | |
| Açıkçası ben memnundum hallerinden özellikle de Nikola nın masumiyetinden Sigmund ona o yüzden aşık olmuştu yoksa çevresinde pisliğe bulaşmış bir yığın oğlan var | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 8:08 pm | |
| Böyle şeyler olursa onu sevmez mi peki? XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 8:12 pm | |
| Soğuyacağını söyleyebilirim, çünkü artık tanıdığı aşık olduğu Nikola olmayacak.. Sonra ben neyine yetmiyorum da böyle şeylere sardı diye düşünecektir. | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 8:14 pm | |
| Ama Nikola bir sene içerisinde tüm ailesini kaybetmiş olabilir o.o Bu iyi bir neden değil mi ona göre? XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 8:19 pm | |
| Tamam ama ailesini kaybeden herkes sapıtmıyor ki sigmund da Nikola nın yanında durup ona destek olacak muhakkak bir psikolog ya da psikiyatrist te bulur. | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 8:29 pm | |
| Ama Nikola'nın kişiliği değişmiyor sonuçta, kötü alışkanlıklara da isteyerek başlamaz o.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 8:39 pm | |
| yani sen bilirsin senin karakterin sonuçta fakat öyle bir durumda Sigmund dan da eskisi gibi olmasını beklemesin sonuçta adam Nikola nın masumiyetine tutulmuş. Zaten atlatacağı zorlu süreç boyunca da hep onun yanında olacak,buna rağmen şifayı kendisinde değil de kötü arkadaşlarda arıyorsa eskisi kadar sevilmediğini de düşünür. | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 8:49 pm | |
| Olacağından değil sadece varsayım ama sevdiği biri kötü bir alışkanlığı istemeden edinse bu neden Sigmund'un sevgisini azaltsın ki o.o Nikola da sadece sevdiği şey masumiyeti mi peki? o.O Mesela uyuşturucu alsa bu istemeden yapacağı, hatta bağımlılık yüzünden başvuracağı bir durum olurdu :O | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 8:54 pm | |
| Hayır sigmund da şöyle düşünür :ben varken neden kötü arkadaşlara ihtiyaç duysun...
| |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 8:58 pm | |
| İsteyerek gitmez ki, kandırırlar muhtemelen | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 9:00 pm | |
| iyi de nasıl kandıracaklar ki hem öyle birşey olsa bile Sigmund ona bir dur der. Uyuşturucuya alışmadan önce halinde tavrında bir değişikler olacaktır herhalde. | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsunuz? Cuma Eyl. 24, 2010 9:02 pm | |
| Önce iyi arkadaş gibi yaklaşırlar, ufak ufak başlar. Sonuçta Nikola saf bir çocuk. Uyuşturucu falan da bir şekilde verirler, bu isteyerek de olmayabilir mesela lol | |
|
| |
| Şu an ne düşünüyorsunuz? | |
|