| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|
+12Caine Delacroix Flora J.Gallagher Lambri Petrovna Nikki du Pré Valérie Vacher Achille Rain Nastka Jefree Chopin Britannia Foxworth Nikkiel Machen Aurelio du Pré London Chatterley Pierrot 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Eyl. 01, 2010 1:11 pm | |
| O kelimeyi sevmiyorum ben >_> | |
|
| |
Tyler Danielle Rochester Öğrenci/Dayshire Koleji
Mesaj Sayısı : 858 Kayıt tarihi : 12/06/10 Nerden : I'm lonely so lonely can I come home with you?
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Eyl. 01, 2010 1:14 pm | |
| | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Eyl. 01, 2010 1:16 pm | |
| Niye kulanıyorsun o zaman :* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 858 Kayıt tarihi : 12/06/10 Nerden : I'm lonely so lonely can I come home with you?
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Eyl. 01, 2010 1:17 pm | |
| Sadece espirili bir dille konuştuğum zaman kullanıyorum ^_^ | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Eyl. 01, 2010 1:23 pm | |
| Ben gülme olayında daha dayanılır buluyorum. O.o Gülmekten kopmak falan :H | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Eyl. 01, 2010 1:28 pm | |
| Gülme olayında da bana özellikle çok itici geliyor yaa :S iki türlü de kullanmamaktan yanayım 'kopmak' 'yarılmak' gibi kelimeleri. Çok sevimsiz bir de 'abi' gibi hitap kelimecikleri türedi hele onlara aşırı illet oluyorum. | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Eyl. 01, 2010 1:37 pm | |
| Yarılmaktan bahsedecektim sonra aklıma gelen absürdlüklerde gelince bahsetmeyeyim demiştim Bence en iğrenci Hocam denmesi o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Eyl. 01, 2010 7:40 pm | |
| | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Eyl. 13, 2010 3:55 pm | |
| Shorty is a eenie meenie miney mo lova Shorty is a eenie meenie miney mo lova Shorty is a eenie meenie miney mo lova <3 Atlantica Online OST O.O | |
|
| |
Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 2:54 pm | |
| Lezbiyen olduğunu düşünüyorum o.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 2:55 pm | |
| | |
|
| |
Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 2:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 2:57 pm | |
| | |
|
| |
Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 2:57 pm | |
| Çok güzel bir haber, kimse sevmiyor zaten. Sevdiği tip bile lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 2:59 pm | |
| Bay Chopin, Amarantha, Pierrot ve Aurelo seviyorlar -_- sen kendine bak bir Nikkiel katlanıyor sana. | |
|
| |
Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 3:00 pm | |
| Pierrot kimseyi sevmez, Aurelionun zevcesi seni bilse direk uzaklaştırır. Geriye kalanlarda bir halta yaramaz bence Lambri sevmedikçe o.o Nikkiele de ben katlanamıyorum >_> | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 3:04 pm | |
| Pierrot hakkında fazla konuşmayacağım yakar beni sonra, geri kalanlar senin açından bir halta yaramayabilirler ama benim için değerliler onlarla beraberken mutlu oluyorum bence de Cathy bir halta yaramıyor mesela.
Umarım peşini hiç bırakmaz da görürsün gününü | |
|
| |
Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 3:08 pm | |
| Doğru yalanlarını ortaya çıkarma onun. Ben beraberken mutlu olmana karışmıyorum ama sevgilin kadar mutluluk da vermeyeceği için bir halta yaramaz diyorum. Cathy'yi karıştırma bence, o senin algılarını aşan biri. Böyle bir seçim yapma şansı yok onun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 3:12 pm | |
| Ben senin gibi sevgili peşinde koşmuyorum, o yüzden yeterli oluyorlar. Algılarımı aşan biri ? LOL
Orasını bilemeyiz. | |
|
| |
Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 3:13 pm | |
| Sevgili peşinde koştuğumu da iddia etmen çok ilginç yalnız. Vazgeçtim sadece Cathy değil, bir çok şey sınırlarını zorluyormuş lol Nikkiel bilse yeterli, sen yorma güzel aklını ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 3:17 pm | |
| Evet evlenecek kız arıyordun hatırlıyorum.
Nikkiel aksini düşünüyor bence. | |
|
| |
Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 3:19 pm | |
| O zaman kelimelerini düzgün seç. Sevgili peşinde koşmuyorum, bir aile kurmaya çalışıyorum. Ayrımını yapabiliyorsan tebrik etmek isterim. Ne düşündüğü ile değil, ne yaptığıyla ilgileniyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 3:21 pm | |
| Keşke izdivaç a çıksaydınız bu sitede ki bazı ukelerle beraber.
Kaşınıyorsun gibi geldi. | |
|
| |
Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 3:23 pm | |
| Evde kalsaydım belki, ama oranın havası açmıyor. Sen dene bence, oraya genelde seni açacak tipler çıktığından rahatlardın biraz. O geldiği vakit ben gidiyorum genelde. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Eyl. 26, 2010 3:25 pm | |
| Ben koca aramıyorum ki? Aile babası olma derdine düşen sensin.
İyi halt yiyyorsun ama seni gerek profil mesajları gerekse PM lerle taciz edebilir bunu da unutma. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|