| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|
+12Caine Delacroix Flora J.Gallagher Lambri Petrovna Nikki du Pré Valérie Vacher Achille Rain Nastka Jefree Chopin Britannia Foxworth Nikkiel Machen Aurelio du Pré London Chatterley Pierrot 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aurelio du Pré
Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 19/02/10 Yaş : 34 Nerden : Nikki nerede ben orada
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:00 pm | |
| Süper fikir lol Caine şok halinde lol Pierrot sırıtıyor Romeoya, bak RPde de yaparım demiş O.o O.o Pierrot kes sesini diyor lol O.o | |
|
| |
Tyler Danielle Rochester Öğrenci/Dayshire Koleji
Mesaj Sayısı : 858 Kayıt tarihi : 12/06/10 Nerden : I'm lonely so lonely can I come home with you?
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:02 pm | |
| Çok çocukça bulur ama. O olgun bir erkek
lollol Romeo olmaz >.< demiş lol
Nikki sen kes sesini diye çıkışmış lol | |
|
| |
Aurelio du Pré
Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 19/02/10 Yaş : 34 Nerden : Nikki nerede ben orada
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:03 pm | |
| Haberi olmaz belki XD Ama bende fazla üstüne düşme, kaçan kovalanır hesabı XD Pierrot sen yap o halde *-* diyor lol Pierro onu takmıyormuş, git kocana sahip çık diyor lol | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 858 Kayıt tarihi : 12/06/10 Nerden : I'm lonely so lonely can I come home with you?
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:05 pm | |
| Kaçarsam da peşimden gelmez diye korkuyorum. Ama zamanı gelince başını döndüreceğim ben onun.
Romeo sen ne terbiyesiz bir kadınsın diyor lol.
Nikki kocam kendine sahip çıkar demiş lol | |
|
| |
Aurelio du Pré
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:29 pm | |
| İlk zamanlar belki gelmez ama sonra belli olmaz XD Pierrot sen çok ilgisiz bir kocasın, güzel eşini boşluyorsun, bu yüzden ben ilgileneceğim onunla diyor O.o Pierrot eminim diyor lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:31 pm | |
| Hmm benim durumundaki biri için vurup kaçmak akıllıca olur sanırım ne dersin? XP
Romeo dört duvar arasında ne yaşadığımız seni alakadar etmez demiş lol
Nikki şüphen olmasın demiş lol | |
|
| |
Aurelio du Pré
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:33 pm | |
| Nasıl vurup kaçmak? XD Pierrot bizde görmek istiyoruzi göstermezsen başkaları gösterir *-* diyor lol Pierrot uhattap olmuyormuş onunla XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:36 pm | |
| Şimdi o bana ilgi göstermiyor ya o yüzden dikkatini çekmem lazım önce ilgisini cezbedeceğim sonra kaçacağım XD
Romeo asla demiş lol
Nikki de onunla lol | |
|
| |
Aurelio du Pré
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:37 pm | |
| Nasıl ilgisini çekeceksin peki? XD Pierrot lütfeeen *-* bir rp *-* diyor lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:40 pm | |
| Sence nasıl çekmeliyim? Romeo bakarız -_- demiş lol | |
|
| |
Aurelio du Pré
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:41 pm | |
| Ona karşı sevgi dolu, sabırlı, anlayışlı, şefkatli falan olursan az biraz ilgisini çekebilirsin. Sonrası gelir zaten. Pierrot *___________________________* şeklinde lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:42 pm | |
| Zaten öyle değilmiyim *__________*
Ama başlığı da bir zahmet sen aç -_- demiş lol | |
|
| |
Aurelio du Pré
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:46 pm | |
| Öylesin, ama zaman ve sabır gerek Pierrot tamam açacağım ama biraz zaman lazım *-* diyor O.o lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:48 pm | |
| Tamam *-* o dediklerinden de bende var *-* çok saol Aurelio sen olmasan ne yapardım.
Romeo yanlız ben yaoi konusunda pek yaratıcı değilim biliyorsun T^T demiş lol | |
|
| |
Aurelio du Pré
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:49 pm | |
| Haha, aynen aynen lol Pierrot sen mi? diye kıkırdamış O.o lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:51 pm | |
| Benle dalga mı geçiyorsun XP ?
Romeo evet yani romantik yemek, romantik alışveriş falan olsa tama da yaoi ye geldiğinde batırıyorum demiş lol | |
|
| |
Aurelio du Pré
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:54 pm | |
| Hayır ciddiyim. Sonuçta Lambriyi elde edebilirsen belaların birinden kurtulmuş oluruz ^^ Pierrot romantik yemek tamamda, romantik alışveriş ne? diyor sırıtıp lol Sonra da merak etme bizim için ufacık birşey bile yeter diyor lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:55 pm | |
| Tamam umarım elde ederim *-*
Romeo o halde sorun yok, bu dileğinizi gerçekleştirebilirim demiş lol | |
|
| |
Aurelio du Pré
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:58 pm | |
| Umarım ^^ Pierrot el çırpıyor O.o lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 9:59 pm | |
| Gel bir sarılayım XD
Romeo sırıtmış lol | |
|
| |
Aurelio du Pré
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 10:02 pm | |
| Tamam *sarılır sıkıca* Pierrotda sırıtıp Caine'in saçlarıyla oynuyor O.o lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 10:04 pm | |
| *sıkı sıkı sarılır* Romeo yapacağımızı söyledim ve sen hala eşimi elliyorsun diye çıkışmış lol | |
|
| |
Aurelio du Pré
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 10:07 pm | |
| lol Pierrot bir şey yapmıyorum sadece dokunuyorum diyor lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 10:08 pm | |
| Heyacanlıyım XP
Romeo dokunman da hoşuma gitmiyor demiş lol | |
|
| |
Aurelio du Pré
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Tem. 19, 2010 10:12 pm | |
| Ben de XD Pierrot gel al ve sen dokun o zaman diyor Caine'in sırtını kendisine yaslayıp lol | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|