|
|
| İyiki Doğdun Brit!!! :> | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Tyler Danielle Rochester Öğrenci/Dayshire Koleji
Mesaj Sayısı : 858 Kayıt tarihi : 12/06/10 Nerden : I'm lonely so lonely can I come home with you?
| Konu: Geri: İyiki Doğdun Brit!!! :> Çarş. Ocak 12, 2011 11:05 pm | |
| Tüydü adam yaa . Ben o kadar aptal,çirkin, sevimsiz, iğrenç biri miyim?! T-T | |
| | | Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: İyiki Doğdun Brit!!! :> Cuma Ocak 14, 2011 10:43 pm | |
| Olabilitesi yüksek ihtimaller :> Neyse, aşık adamlara bulaşmaya gelmez diye ben söyleyeyim sen diretme | |
| | | Tyler Danielle Rochester Öğrenci/Dayshire Koleji
Mesaj Sayısı : 858 Kayıt tarihi : 12/06/10 Nerden : I'm lonely so lonely can I come home with you?
| Konu: Geri: İyiki Doğdun Brit!!! :> C.tesi Ocak 15, 2011 9:29 am | |
| O elalemin kocasının çevresinde dolandığı zaman romantik aşık adam oluyor ben yapınca iğrenç insan oluyorum. İkimizin tavrı arasında ne fark var! Maşallah Aurelio artık evli bir insan olmasına karşın kendisine nasıl da aşık olduğunu bildiği bu adama surat asıp,resmidavranmıyor yada onu sürekli tersleyip durmuyor. Aksine kalbini kırmamak için hacadığı çabalar, gösterdiği kibarlıklar, hediye alıp vermeler falan flan. Bu çifte sıtandart sırf bana haksızlık değil, Nikki yi de kıllandırmaya başladı ama! | |
| | | Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: İyiki Doğdun Brit!!! :> C.tesi Ocak 15, 2011 1:46 pm | |
| Yoo, böyle bir durum hiç olmadı. Aurelio için romantik adam değildir o, Pierrot içindir muhtemelen, Pierrot Romeo'yu bile çekici bulabilecek zihniyette Aurelio da Lambriye çok uyuz oluyor ama aynı sınıftalar, birde eski münasabetleri var ve Lambriyi çok incittiğini düşündüğü için çirkefleşmiyor, yoksa Lambri dokunmaya kalktığında susup oturacak değil XD Ayrıca hediye alıp verme de kuru iftira X.x Sadece Lambri hediye verdi Aurelio'ya tıpkı senin verdiğin gibi, ama Aurelio onu ortadan kaldırdı, Lambri böyle bir şey yapmadı ama senin hediyene X3 Sen çifte standart gözüyle bakabilirsin, ben kişilik farkı diyorum. Lambri huysuzdur aksidir, Aurelio yumuşak başlı ve merhametlidir. Kıyaslamamak lazım Nikkiyi de kıllandırıyorsa bu onun sorunu, durduk yere büyütecek şey arıyorsa işler onun açısından zaten yolunda gitmiyor demektir bence :O | |
| Konu: Geri: İyiki Doğdun Brit!!! :> C.tesi Ocak 15, 2011 4:49 pm | |
| | |
| | | Lambri Petrovna
| Konu: Geri: İyiki Doğdun Brit!!! :> Ptsi Ocak 17, 2011 3:51 am | |
| Ben Aurelio için tehdit değilim, ufak bir hatam oldu bunu da telafi ettim. Evet, eski sevgilisiyim ama bunu Aurelio ile uzun uzun konuştuk. Romeo ile karıştırmayın beni...
Seni anlıyorum ama ben kimseye umut vermemek için kendime böyle bir yöntem buldum. Devamlı çevrenizde size bir şeyler bekleyen gözlerle bakan çocuklar görmek bir süre sonra sabrınızı taşırabiliyor. Ben çok sabırlı, sevgi dolu, canım cicim olmadığımı, hatta çoğu zaman kimsenin duygularıyla ilgilenmediğimi de yüzlerce defa söyledim. Beni sevdiğini söylüyorsun, peşimden koşuyorsun o halde bunlara da katlanacaksın. Ben mi dedim gel bana aşık ol diye. Beni yargılama ya da her ne şekilde olursa olsun hesap sorma hakkın olmadığının da farkına var artık. Ben Aurelio'yu seviyorum, doğal olarak da benden hoşşanan diğer insanlardan hoşlanmıyorum. Her zaman herkese karşı sabırlı ve merhametli davranmak gibi bir prosedür benimsemedim kendime. | |
| Konu: Geri: İyiki Doğdun Brit!!! :> Ptsi Ocak 17, 2011 10:52 am | |
| Öncelikle Bay Petrovna, bana umut vermeniz gibi bir durumun söz konusu olduğunu sanmıyorum çünkü ortada hissettirilen ama dile getirilmeyen bir aşk yok, ben size teklifimi yaptım zaten bu noktadan sonra hislerim karşılık bulursa eğer buna vereceğiniz cevap somut bir cevap olur. Cilve yapmaya falan gerek yok. Benim sizden merhamet, şefkat, canım cicim tavırlar falan filan gibi bir beklentimde yok gördüğünüz gibi bana yaptığınız herşeyede fazlasıyla katlanıyorum zaten, ama tabiki öyle bir muamele karşısında inciniyorum, yıpranıyorum her insan gibi bende zaman zaman deşarj olma ihtiyacı hissediyorum bırakın o kadarcıkta olsun. Bu hesap sorma falan değildir, hesap sormak istesem size yazardım Rain e değil. Siz tavırlarınızın dışarıdan bakan birine nasıl göründüğünü bilmiyorsunuz Bay Petrovna, emin olun görseniz siz ble bana hak verirsiniz ^^ | |
| | | Lambri Petrovna
| Konu: Geri: İyiki Doğdun Brit!!! :> Salı Ocak 18, 2011 12:58 pm | |
| Bu konuyu daha fazla konuşmaya niyetim yok açıkçası, iyi günler. | |
| Konu: Geri: İyiki Doğdun Brit!!! :> Salı Ocak 18, 2011 9:05 pm | |
| Zaten üzerinde uzun uzun konuşulacak bir yanı da yok efendim, iyi akşamlar. | |
| | | | İyiki Doğdun Brit!!! :> | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|