| Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. | |
|
+12London Chatterley Valérie Vacher Nikki du Pré Lambri Petrovna Persephone Vivian Fleuret Aurelio du Pré Britannia Foxworth Achille Rain Nastka Harlequin Pierrot Nikkiel Machen Caine Delacroix 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 5:31 pm | |
| Ama Alex pek ahlaklı, uslu bir oğlan sayılmaz ona göre al o.o Sanırım XD Tamam, hadi pastayı getirin*-* | |
|
| |
Tyler Danielle Rochester Öğrenci/Dayshire Koleji
Mesaj Sayısı : 858 Kayıt tarihi : 12/06/10 Nerden : I'm lonely so lonely can I come home with you?
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 5:34 pm | |
| Chalice ben de az değilim demiş O.o
O paste değil değil mi T_T | |
|
| |
Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 5:40 pm | |
| Pierrot peki, ama sonra evlnememiz lazım falan deme o.O O pasta ama merak etme, seme dedim yanlışlıkla uke yollamışlar -_- | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 858 Kayıt tarihi : 12/06/10 Nerden : I'm lonely so lonely can I come home with you?
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 5:41 pm | |
| Chalice yoo demem evlilik beni de sıkar demiş lol
*__________* yaşasın yaşasın yaşasın *-* | |
|
| |
Achille Rain Nastka
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 5:50 pm | |
| Alex sırıtıyor şımarık şımarık lol Hadi müzik de açtım eğlenin XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 6:08 pm | |
| Chalice te cilve yapıyor lol
tamam Milkshake te istiyorum *-* | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 6:21 pm | |
| Alex kadeh kaldırmış şerefine lol Al bakalım XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 6:23 pm | |
| Chalice saol şekerim diyor lollol o da kadeh kaldırmış
Saol *-* çok güzel olmuş | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 6:54 pm | |
| Alex kolunu Chalicein omzuna atmış içiyor lol Rica ederim .P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 7:00 pm | |
| Chalice te fingir fingir içiyor lollol
*-* eee haydi dans edin | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 7:05 pm | |
| Alex Chalicei çok sevmiş O.o lollol Tamam, twist yapmak istiyorum ama ben -.- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 7:08 pm | |
| Chalice Alex e bayılıyormuş zaten O.o
Olur ^^ | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 7:28 pm | |
| Alex kıkırdıyor, biraz sonra pul koleksiyonunu da gösterir o.O Tamam yapıyorum o zaman *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 7:32 pm | |
| lol Chaalice kıkırdamış
ben de *-* | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 7:51 pm | |
| Demogrgon vurmasın onu topuğundan Süper *-* Hadi Cathynin kolasına konyak katalım dağıtsın | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 7:58 pm | |
| Yok kro erkek kardeş olayı yok onlarda lol
Deniz Yıldızındaki gibi O.o | |
|
| |
Pierrot Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 8:00 pm | |
| Peki tamam, Alex iş başına o.o Tabi uyanık kalabilirse O.o Amma dizi biliyorsun sen de -_- | |
|
| |
Lambri Petrovna
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 8:07 pm | |
| Bu arada Ömre Bedeli şimdi hatırladım, iyi başladı ama bakalım ne yapacaklar. >_> Ayrıca konyak olayını destekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 9:04 pm | |
| ömre bedel mi ? O.o
Pierrot deniz yıldızını sık ık zlemek zorunda kalıyorum O.o kişisel terchim değil yani
Bende destekliyorum y olur Rain e
| |
|
| |
Lambri Petrovna
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 9:27 pm | |
| Valla ağa dizilerine 594357 defa tercih ederim lol Türklerde ağalar, yabancılarda da spartaküs modası bir geçemedi >.< Rain >_________< sakın diyor lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 9:29 pm | |
| Ömre Bedel i mi ? O.oO.o O.o Ben bir Doctor who izliyorum bir de denk geldikçe polisyeleri
muhahahahahhaha | |
|
| |
Lambri Petrovna
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 9:30 pm | |
| Şu babaları kaptan olan değil miydi o ya O_O Yok o, öyle bir zaman geçer kiydi doğru ya LOL Rain seni o vampir adama veririm, çok agresif şu ara -_- diyor lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 9:33 pm | |
| Amarantha orada ki oğlana bitti sırf onun için tekrarlarına bakıyor O.o model bile yapardı da kendini zor tutuyor biraz da onun bzı karakterlerine benziyor ya kişilik olarak onun da etkisi var herhalde.
O oğlanları sevmiyor. | |
|
| |
Lambri Petrovna
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 9:35 pm | |
| Kızkardeşim Ville Valo'ya benzetmişti onu lol Oradaki zengin çocuğu bence ileriki bölümlerde superman olarak karşımıza çıkacak Daha iyi, sana acımaz işte demiş lol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. Paz Eyl. 26, 2010 9:39 pm | |
| Moirae ölünür ona yaa diyor O.o O.o O.o lollol evet öyle bir tipi var zengin çocuğun bir de o yabancı kadın çok çirkin birşey ya adamın kendi karısı ondan daha zarif
Amarantha korur beni. | |
|
| |
| Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsanız?.. | |
|